Nan Optipro Evolia Ha 1 800g

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé NAN Evolia HA 1 is een zuigelingenvoeding voor de speciale voeding van zuigelingen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 6 maanden, wanneer zij geen borstvoeding meer krijgen en een risico op allergie lopen. NAN Evolia HA 1 bevat meervoudig onverzadigde vetzuren met lange keten van de omega-3 familie (DHA). Het kan worden gebruikt in combinatie met of ter vervanging van borstvoeding, na medisch advies. Het vermindert het risico op allergie voor koemelkeiwitten.

Samenstelling

Nutritionele samenstelling per 100g

Kcal

Eiwitten

Vetten

Koolhydraten

Na

K

Fe

511

9,7g

26g

59g

200mg

580mg

5,3mg

Indicatie

BELANGRIJK: moedermelk is de ideale voeding voor de meeste zuigelingen met laag geboortegewicht. PreNAN HMF is geen volledige voeding maar een supplement bij moedermelk, om te beanwtoorden aan de behoeften van zuigelingen met laag geboortegewicht. Moet onder medisch toezicht gebruikt worden. Niet geschikt om als enige voedingsbron te dienen en niet bestemd voor parenteraal gebruik.

Contra indicatie

Allergenen:

Melk, vis

Details
CNK3833779
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNan, Nestle
Breedte144 mm
Lengte169 mm
Diepte132 mm