Eye Care Emulsie Oogreiniging Ogen 50ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Deze ultrazachte reinigingsmelk is specifiek ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Ze is perfect aangepast aan de fysiologie van het oog, aangezien ze uitsluitend niet-iogene oppervlakteactieve stoffen bevat met de pH-waarde van traanvocht (7,3) en ook isotoon is met het traanvocht.

De oogcontouren worden gereinigd en de make-up wordt uiterst zacht en volledig verwijderd. De reinigingsmelk laat een gevoel van rust achter en de oogleden zijn volledig ontspannen.

Gebruik

Aanbrengen met behulp van een wattenschijfje op en rond de gesloten ogen. Enkele seconden laten inwerken om de make-up op te lossen, vervolgens naar beneden toe verwijderen zonder te wrijven. Een nieuw wattenschijfje gebruiken voor het andere oog.

Samenstelling

Aqua (Water), Poloxamer 181, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Phenethyl Alcohol, Diethylhexyl Adipate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Sodium Hydroxide. (EDY06)

Details
CNK3757499
FabrikantenAmophar
MerkenEye Care
Breedte31 mm
Lengte88 mm
Diepte31 mm