Lrp Anthelios 100ka+ Med Cr Tube 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Geeft bescherming tegen de ontwikkeling van kankerachtige (met uitzondering van melanoom) en pré-kankerachtige actinische laesies, alsook door de zon geïnduceerde DNA-laesies. Zeer hoge bescherming tegen breed spectrum UVA & UVB dankzij een gepatenteerd fotostabiel filtersysteem dat Mexoryl omvat.

Voorkomt en beschermt zeer lichtgevoelige huid tegen de ontwikkeling van Actinische Keratose (AK) en non-melanoma huidkanker (NMSC).

De hydraterende formule, met DNA REPAIR TECH, is verrijkt met Niacinamide en Panthenol. Bevordert bescherming van de huidbarrière. Bevordert herstel van DNA-schade door UV-straling te blokkeren.

Gebruik

Aanbrengen vóór blootstelling aan de zon of direct na behandeling.

Voorzorgsmaatregelen: Frequent opnieuw aanbrengen in het geval van langere blootstelling om bescherming te behouden. Niet gebruiken op open wonden. Vermijd contact met de ogen.

Indicatie

Voorkomt en beschermt zeer lichtgevoelige huid tegen de ontwikkeling van Actinische Keratose (AK) en non-melanoma huidkanker (NMSC).

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Stop onmiddellijk de behandeling in het geval van pijn, roodheid of onverdraagbaarheid. Raadpleeg een arts als symptomen aanhouden.

Lees vóór gebruik de informatiefolder.

Details
CNK4374377
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay