Oak Ess Olie Sinaasappel 10ml Bio

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Citrus sinensis. Relax - stress - slaap - detox - zuiveren - spijsvertering.

De essentiële olie van zoete sinaasappel is één van de meest gebruikte essentiële oliën, niet alleen in de aromatherapie, maar ook in de parfumerie en voedingsindustrie. Door de heerlijke geur is het een goed idee om er synergieën mee te maken voor verneveling samen met andere essentiële oliën. In de voeding is de essentiële olie van zoete sinaasappel erg in trek; bijvoorbeeld in snoepjes, dranken, soft drinks, maar ook in farmaceutische bereidingen.

Sinaasappel bevordert de eetlust, zuivert de lucht en verfrist de ruimte. Zoals de meeste citrusoliën heeft ook sinaasappelolieeen positieve invloed op het gemoed en verdrijft het stress en spanningen. Verstuiving brengt de zon en bijgevolg goedgezindheid in huis. Verder zorgt deze essentiële olie voor een goede en gezonde nachtrust.

Gebruik

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (65 tot 130 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.

Huid: massage, bad: 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen, linalool, citral, geraniol, citronellol.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: d-limoneen [90 - 97%], β-myrceen [< 4%], α-pineen [< 2%], sabineen [< 2%]

Details
CNK4394052
FabrikantenYVB
MerkenOak