Oak Ess Olie Lemongras 10ml Bio

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cymbopogon citratus. Detox - zuiveren - insecten.

De essentiële olie van lemongrass is een veelzijdige olie. De citroenachtige geur is minder fijn dan deze van citroenschil, maar blijft langer hangen en is dus zeer interessant in zeeprecepten of in verfrissende luchtwegsynergieën. Lemongrass gaat goed samen met citrusoliën, zoals citroen, sinaasappel en mandarijn, waarvan het de geur versterkt. Het heeft een zuiverende en insectenwerende werking. Doordat het een hoge concentratie aan citrals bevat, is het ook nuttig in cellulite massagerecepten.

Met lemongrass essentiële olie moet je echter wel voorzichtig omspringen. Zuiver gebruik op de huid alsook in bad moet vermeden worden.

Gebruik

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (65 tot 130 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.

Huid: massage, bad: 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen, linalool, citral, geraniol, citronellol.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: citral (geranial + neral) [60 - 85%], geraniol [1 - 8%], β-myrceen [< 15%]

Details
CNK4394060
MerkenOak