Oak Ess Olie Rozemarijn 10ml Bio

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Rosmarinus officinalis ct. 1,8 cineol. Vitaliteit - energie - gewrichten - luchtwegen.

De essentiële olie van rozemarijn cineol gaat goed samen met eucalyptus, grove den, echte lavendel, lavandin super, oregano en tijm en kan gebruikt worden in Eau de Colognes en andere parfums. De essentiële olie is zeer toegankelijk en er is weinig risico in zijn diverse toepassingen. Het is een opwekkende olie die aangenaam is in bad en in synergieën voor de vernevelaar.

Rozemarijn werkt het best wanneer het gebruikt wordt in synergie voor diverse luchtwegproblemen. De aanwezige kamfer is nuttig bij diverse spierpijnen. Daarnaast kan rozemarijn cineol ook ingezet worden bij haarverzorging en bij diverse huidproblemen.

Gebruik

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (63 tot 126 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.

Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen, linalool, citronellol, geraniol.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: 1,8-cineol (eucalyptol) [41 tot 52%], α-pineen [9 tot 15%], β-pineen [2 tot 10%], kamfer [5 tot 15%]

Details
CNK4394193
MerkenOak