Oak Ess Olie Wierook 10ml Eg

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Boswellia serrata. Relax - stress - slaap - luchtwegen - huidverzorging.

De essentiële olie van Indische wierook is één van de meest bestudeerde essentiële oliën in India door de grote faam die ze er geniet.

Wierookolie wordt reeds duizenden jaren gebruikt in gebedsoorden, plaatsen van rust en meditatie. Het gaat goed samen met andere rustgevende essentiële oliën, zoals de citrusoliën en echte lavendel. Wierookolie verzacht de luchtwegen en verzorgt een drogeen ouder wordende huid.

Gebruik

Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Uitwendig gebruik.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: α-thuyeen [44 – 61%], α-pineen [4 - 7,5%], sabineen [3 - 7%], p-cymeen [0- 11%]

Details
CNK4394003
MerkenEurogenerics (EG)