Tena Men Premium Fit Pants S/m 12 798308

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Laat urineverlies u niet belemmeren het leven te leiden dat u wilt. TENA Men Premium Fit Protective Underwear Maxi voor mannen voelt aan als normaal ondergoed, met een mannelijke snit en gestreept ontwerp, elastische taille en een ademende stof die als katoen aanvoelt. Dit incontinentieondergoed voor mannen heeft een discrete pasvorm en Maxi absorptie voor extra bescherming tegen zwaar urineverlies. De veilige absorptiezone zorgt voor drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Deze broekjes voelen aan als ondergoed, maar beschermen als TENA. Blijf zelfverzekerd en behoud de controle op het werk, in de sportschool, waar u ook heengaat en wat u ook doet.

Gegevens
CNK4581369
FabrikantenEssity Belgium