Compeed Pleister Blaren Hoge Hakken 5

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De blarenpleisters voor Hoge Hakken® zijn bestemd voor actieve vrouwen die comfort belangrijk vinden wanneer ze hakken dragen.

Deze ultradiscrete pleister verlicht onmiddellijk blarenplijn en biedt een optimale bescherming tegen blaren dankzij haar hoogstaande hydrocolloïde technologie.

Ontworpen om onder de Achillepees geplaatst te worden, biedt deze pleister bescherming tegen wrijving en comfort, ongeacht de hoogte van de hakken.

Blijft gemiddeld 24 uur zitten.

De individuele ervaring kan variëren.

Bewaren op kamertemperatuur.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:1. Maak voor gebruik de huid schoon en droog, zorg ervoor dat de blaar en huid er omheen vrij is van crèmes en oliën.2. Verwijder het papier aan de bovenzijde en dan aan de onderzijde, maar raak daarbij de kleefzijde niet aan.3. Breng de pleister stevig aan op de blaar en zorg ervoor dat de randjes goed naar buiten worden gladgestreken.4. Laat de pleister op zijn plaats zitten totdat hij vanzelf begint los te laten (Opmerking: de pleister mag meerdere dagen blijven zitten).5. Om de pleister te verijdere: trek hem niet naar boven, maar trek hem langzaam en evenwijdig aan de huid los.

Details
CNK3933017
FabrikantenHRA Pharma
MerkenOros
Breedte81 mm
Lengte153 mm
Diepte17 mm