Equazen Omega 3/6 Pot Caps 210

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Als een volkomen natuurlijk en normaal onderdeel van het opgroeien, zal de aandacht van uw kind ongetwijfeld op de proef worden gesteld. Begin je te merken dat ze misschien meer hulp nodig hebben om zich te concentreren? Of vinden ze het moeilijk om bij te blijven op school? De kindertijd tot in de adolescentie is zwaar en vereist veel hersenkracht terwijl je kind grenzen blijft verkennen en nieuwe dingen probeert. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze alle essentiële voedingsstoffen krijgen voor een gezonde hersenontwikkeling, inclusief essentiële vetzuren (EFA). Het toevoegen van Equazen aan hun dieet zorgt voor EFA-suppletie die hen de ondersteuning kan geven die ze nodig hebben om de concentratie te verhogen en het leervermogen te verbeteren.

Ekazen-capsules zijn klinisch onderzocht om kinderen en adolescenten van 5 jaar en ouder te helpen met leer- en gedragsproblemen. Ekazen Capsules hebben dezelfde hoofdingrediënten als het Ekazen-assortiment.

Gebruik

Geschikt voor gebruik bij kinderen vanaf 5 jaar

Startdosering: neem 6 capsules per dag gedurende de eerste 3 maanden

Onderhoudsdosering: neem daarna 2 capsules per dag

Samenstelling

Elke capsule bevat:

Omega-3 vetzuren (visolie)

waarvan: 400 mg

  • EPA (eicosapentaeenzuur) 93 mg
  • DHA (docosahexaeenzuur) 29 mg

Omega-6 vetzuren (Teunisbloemolie, Oenothera blennies L.)

waarvan: 100 mg

  • GLA ( gamma-linoleenzuur) 10 mg
Details
CNK4418836
FabrikantenNutrifarma, Springfield Nutra
MerkenSpringfield Nutra