Quercus Collagen Skin Sticks 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quercus Collagen Skin is een totaalformule die de huid van binnenuit voedt. Dit complex bevat Naticol®, een zeer pure vorm van marien collageen type I. Het is een mengsel van korte bioactieve collageen peptiden, belangrijke moleculen voor een mooie huid. Naarmate we ouder worden, wordt er immers steeds minder collageen aangemaakt, waardoor onze huid gestaag zijn stevigheid verliest en er rimpels ontstaan. De toegevoegde vitamine C (PureWay-C™) ondersteunt de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid en een jonge uitstraling. ExceptionHYAL® Star bevat hyaluronzuurketens met uiteenlopende lengtes, net zoals dit van nature voorkomt in onze huid. Hyaluronzuur wordt ook wel de "moleculaire spons" genoemd omwille van zijn wateraantrekkende eigenschappen. Daardoor kan hij vocht vasthouden in de huid. Ovoderm® is een zeer zuiver eischaalmembraan dat van nature collageen, elastine, keratine en zwavelhoudende aminozuren bevat. ExceptionHYAL® Star en Ovoderm® verminderen de diepte en de grootte van rimpels en verbeteren de huidbarrière, gladheid en elasticiteit van de huid. Bevat plantaardig silicium uit bamboe.

Gebruik

2 x 1 stick per dag. Voeg de inhoud van de stick al roerend toe aan koude of warme dranken (200 ml). Lost goed op in warme dranken.

Samenstelling

Collageen (Naticol®)¥5000 mg ; Hyaluronzuur (ExceptionHYAL® Star)¥200 mg ; Eischaalmembraan (Ovoderm® (Membrane Egg Technology))¥300 mg ; Vitamine C (PureWay-C™) (313%*)¥250 mg ; Bambusa arundinaceae extr. (75% silica)¥167 mg

Indicatie

Gezonde huid – gladheid en elasticiteit van de huid – collageenvorming

Gegevens
CNK4386199
FabrikantenPharma Pack
MerkenQuercus